Thursday, September 8, 2011

Siapa Wanita Cantik?


Wanita cantik ialah:
1.Melukis kekuatan melalui masalah
2.Tersenyum saat tertekan
3.Tertawa saat hati sedang menangis
4.Tabah di saat terhina
5.Mempersonakan kerana memaafkan
6.Mengasihi tanpa batasan
7.Bertambah kuat dalam doa & pengharapan Ilahi

1)MELUKIS KEKUATAN MELALUI MASALAH
seorang perempuan itu akan terserlah kekuatannya apabila kita melihat bagaimana dia menghadapi masalah yang datang padanya.sama ada dia lemah mahupun semakin tabah dengan dugaan yang datang padanya.insyaAllah bagi yang kuat dia berjaya memanfaatkan ujian Allah padanya untuk meningkatkan kekuatan dirinya.

2)TERSENYUM SAAT TERTEKAN
percaya atau tidak.kalau benar-benar seorang wanita itu mampu melalui masalah yang dihadapi nya kita orang sekeliling dia tidak mampu meneka apakah perasaan dia yang sebenar.kenapa?kerana terlalu dalam untuk kita memahami perasaan dia yang selalu tersenyum tidak kira sama ada dia ada masalah ataupun sebaliknya.alangkah indahnya kalau aku turut sedemikian rupa.

3)TERTAWA SAAT HATI SEDANG MENANGIS
bukan saja-saja dia tertawa saat hatinya terluka dan menangis.dia bersikap sedemikian kerana dia mahu menjadi seorang yang tabah dan tidak mahu menyusahkan orang sekelilingnya.tambahan pula dia yakin akan pertolongan YANG ESA akan datang kepadanya.dan dia tetap tertawa menutup segala gundah dan kelukaan yang ada kerana keyakinannya terhadap bantuan Allah tidak pernah surut.

4)TABAH DI SAAT TERHINA
setiap yang baik itu sentiasa diuji olehNYA dan salah satu daripadanya ialah penghinaan dari manusia.tapi bagi seorang wanita yang cantik pekertinya semua itu bukan lah halangan untuk dia meneruskan hidupnya malah dia akan berusaha untuk menjadi lebih tabah untuk meghadapi hari yang mendatang.ketabahan yang ada dalam diri dia menjadi perisai untuknya menangkis segala hinaan daripada manusia lain yang tidak pernah mengenal erti ketakutan akan azab YANG ESA.

5)MEMPERSONAKAN KERANA MEMAAFKAN
bukan mudah untuk kita memaafkan kesalahan orang lain terhadap diri kita.lebih-lebih lagi apabila melibatkan kesalahan yang melukakan hati hingga hancur musnah sesebuah kehidupan itu.namun bagi seorang wanita yang cantik itu,kemaafan itu sentiasa diberikan kepada yang pernah melukakan malah menyakitkan hatinya.kerana baginya mereka-meraka inilah yang memberi peluang padanya untuk menjadi lebih tabah.subhanallah.

6)MENGASIHI TANPA BALASAN
kasihnya terhadap suami dan keluarganya memang datang dari hatinya yang ikhlas bukanlah kerana mengharapkan sebarang pembalasan.kerana bagi wanita yang cantik seperti ini kasihnya untuk meraka ini bukannya kasih yang dibuat-buat tetapi kasih yang tulus.malah meraka inilah yang membuatkan dia kuat menahan segala tomahan dan ujian dari YANG ESA.dan kasih seorang wanita yang cantik ini amat sukar untuk kita cari dimana-mana melainkan kasih seorang isteri dan ibu yang solehah.

7)BERTAMBAH KUAT DALAM DOA DAN PENGHARAPAN ILLAHI
dia hanya berharap kepada YANG ESA.dan dia juga tidak pernah mengenal erti lelah dalam terus berdoa tidak kira siang dan malam untuk kehidupan orang yang dia sayang.wanita yang cantik tidak mementingkan diri sendiri kerana mereka lebih mementingkan kepentingan orang yang mereka sayang.suami dan keluarga mereka tidak pernah terlepas dari setiap doa-doa yang dipohon kepada YANG ESA.

Saturday, August 28, 2010

The Story Of Most Wise People ^^

Once Upon a Time .. there were three Men whom have been Sentenced by Death with the Guillotine .. they were a Priest , a Lawyer & a Physicist ..


the Time to Execute Came .. they put the Priest's Head Under the Guillotine & asked Him " any Last Words !? ", He Said .. " God .. God .. God .. He Will Save ME " ..then they pulled the rope of the Guillotine On His Head .. but before it Cuts His Head, IT STOPPED ! .. People were Surprised & Said: " Free Him, God has Spoken His Word ! " ..

then it was the time for The Lawyer & He said : " I Don't know God as Much as the Priest , But I know that JUSTICE will Save Me " .. then They Pulled the rope on His Head , But .. it Stopped AGAIN Before it Cuts His Head , People Said " Free Him, Justice has Spoken !" ..

then It was Time for the Physicist .. He said : " I Don't know God , Nor Justice .. but I know that there is a NODE in the rope & that's why it always Stops !! " .. They Looked at the Guillotine's Rope & they Really Found the Node .. they Fixed it & then they Pulled it on the head of the Physicist & HE DIED !!

* Sometimes , It's Better to Keep Ur Mouth Shut .. Even if U know the truth!! , Sometimes , It's SMART Being Stupid !!* :)

Thursday, August 19, 2010

imperfection is me..

Hello peeps..

Hari2 mendatang ni tetibe wat akuh resah..
semakin hari, semakin menjadi..
hati berdegup kencang mcm nak keluar dari badan..
perasaan yg seram sejuk + risau + sakit hati..


kenapa?

entah la, tuhan jer yg taw..
mungkin akuh terleka, mungkin akuh terlena,
mungkin gak akuh terlalu banyak berfikir..
adeh, terok tul la biler akuh fikir yg x elok tentang diri sendiri..
niat sebenar akuh nak menilai diri akuh sendiri..
akuh xnak nilaikan dgn org laen coz nanti mmg bnyk bezanye..
semakin menilai, semakin akuh sedar akan kesilapan akuh..
mungkin tu sbbnyer akuh fikir buruk terhadap org laen..


haa, tetibe ayat sayu jer kan.. hehe^_^
akuh sebenarnyer skang ngah terasa dgn semua org..
1 perasaan yg pelik kan? korg taw x?
baek korg ngaku law ader wat salah dgn akuh.. hehe ^_^
akuh x slhkn sesape pon, setiap kali akuh terasa dgn semua org,
akuh akan pikir diri akuh sendiri, menilai, mencari dan sebagainyer la..
akuh x slhkn korg2 walaupon korg mmg wat slh pon, tp......
akuh jenis "makan dalam" pnye la, sakit ati tol law pikir blk..
mungkin ni kot kelemahan akuh, akuh harap la sgt2 kat kwn2 akuh..
law korg bce ni, jgn la terasa dgn akuh, law terasa, bgtaw la..
akuh ni lg terasa walaupon korg x wat pepe..


Dah2, cukup2 la beremosi tu jepp oi.. law ckp pasal emosi, sampai tahun depan pon x abes.. bkn sng nak kawal emosi kan? hehe (^__^) sbnrnyer prasaan trasa2 ni dtg bile akuh stress pikir psl CINTA..!! (haa, pe lg jepp ni, kate da abes beremosi..!! hehe ^_^) ye la kan, akuh ptotnyer law tulis entry baru mne de sedih2 kan? tetibe kali ni punyer lak mcm len mcm.. kisahnyer mcm nih, kemarin ade someone tnye akuh da ade couple ke? (1st of all, kalau "someone" tu bce, sori la ye x tulis name awk, t jd isu..^_^) sdap2 berchating la kan, padahal ayt tu mmg "mkn dlm" beb.. tertusuk sanubari nih, mcm kne renjatan elektrik 3000 volt.. (walaupon x pernah kene ^_^) akuh stress gak la kjap, memikirkan diri ni yg x terusus.. ^_^ pastu, dgn quiz mggu nih, akuh x perform lak jawabnyer.. tu da 1 hal, tetibe leyh plak ader bnyk no2 private call.. yg mcm siotnyer, sume slh org.. (mcm sengaja jer..) walaupon x pkai kredit akuh, tp kalau da lebih 20x tu mmg br+ stress akuh.. terjadi la peristiwa kat atas tuh, sadis sgt la.. sampai akuh terasa ngan mmbe2 akuh kat kolej.. mcm akuh ckp, wlaupon diorg x wat pape ksalahan.. skang ni akuh x taw la law korg2 sume tuh terasa dgn akuh.. akuh nak mnx maaf susah.. (biase la ego tinggi menggunung..) tp, akuh minx maaf la sahabat2 sume k.. nanti raye akuh mnx maap bebetul smpai korg nanges..
hahahaahahahahahaha ^o^

maaf ye kwn2..

Start puase ni, setiap ptg ujan.. akuh ingat kat KL jer ujan, rupenyer tempat len pon x secerah yg disangka.. akuh bkn nak merungut asek ujan, lagipon ujan kan rahmat tuhan.. cube la bersyukur jepp oii..!! (^_^) tp, sbb akuh ni mat moto la katekn, susah kalau ujan nih, kuyup le jwbnyer.. biler la bpk akuh nak bg kete.. (^_^) plg seghonok time akuh g bazar ngan housemate akuh la (dean ngan daus).. akuh x bgtaw korg ea bpe ramai housemate akuh? hehe (^_^) dlm umah ni ader 5 org termasuk akuh, yg laen dean, daus, cendol ngan khai.. daus da nak 'fly' g "Cal Poly, Pamona, California" tuk further stdy.. kirenyer tu last day kitorg g bazar sesame la.. (sebelum ni x pernah pon^_^) da2, ni da lari topik ni.. hee (^_^) sambung citer blk, time sebelum g bazar tu boleh la dikatekan cerah.. akuh ngan dean g naek kete daus.. nak kurgkan kesesakan la katekn.. (^_^) lg 1 yg akuh tension kat sini pasal trafik jem.. hangin tul akuh, tp bulan puase, thn je la.. pnyer la pnjg 'jem'.. kitorg gerak kul 5.15, kul 6 baru smpai bazar UPM.. smpai2 tu angin da bersepoi2 la gak.. tp, bersepoi2 pon kuat anginnyer.. baru beberape tapak jer da menitik2 ujan.. akuh ngan bebudak ni pe lg.. melilau mencari pe yg nak dibeli.. akuh ni ingt nak round 2x pastu baru beli, baru sekali round da makin lebat ujan.. beli mee hun goreng je la dgn ayam percik.. hajat di hati nak beli roti john.. (^^) bygkn akuh melintas jalan dlm ujan lebat.. mmg terbaek la maen ujan.. skang ni ujan trun da ikut time.. time dier turun dlm kul 6 lebih mcm tu, time org nak g bazar.. (^^) sape yg duk area2 serdang, sri kembangan tu pandai2 la ye kalau nak g bazar..

(ujan + 'jem')



(korg nmpk ape yg akuh nmpk?)




Habit akuh pling trok skang ni adalah TIDO.. ni da nak dekat final exam, kelas da makin kurang.. so akuh x der LAB session lg.. kelas sume ptg2, so pg akuh leyh bgun lmbt la.. yg plg teroknyer lepas kelas pon rse ngantok lg.. rsenyer sbb penat puase kot.. tp akuh xder la tdo melarat smpai waktu berbuke puase, akuh juz merehatkn bdn yg letih jer.. rehatkan mate ni, asek pedih2 jer kebelakangan nih.. xtaw la nape, sis ANDI ckp mybe nak dapat rezeki pasni.. (^^) mudah2an la.. aminnn.. selaen melelapkan diri, akuh da terpengaruh dgn CENDOL dgn game2 dier.. dier pon giler gaming, akuh pon layan.. bnyk game2 dier akuh amek.. pastu maen smpai kejang punggung.. hee^^ skang ni lak ngah men game yg plg cute la bg akuh, game Mini Ninja.. comel2 jer watak2 yg dier gune.. tp kalau korg lawan dgn ninja2 kecik ni, mmg cari nahas la.. terer giler martial art diorg.. (^^) akuh da berfikiran x matang da nih.. papepon gamers, akuh plg x bleyh lupekn game plg hangat zaman akuh mude2 dulu.. Counter-Strike@CS.. time akuh form 2-4.. ptg2 maen game ni ngan mmbe2.. boleyh dikatekan setiap hari la akuh maen.. credit to brader2 CS kat tmpat akuh dulu ; napi jauri, anip@rafique, ezzul, spe lg ntah.. akuh pon da lpe.. mmg terbaek la wktu tu..

(Mini Ninjas)

(Hiro & Suzume) sweet couple lorh.. ^_^


(Futo, Suzume, Fox & Hiro)



(Hiro dan topi besar die) ^^

(counter strike 1.4)

(counter strike)

Entry kali ni sbnrnyer akuh nak lepaskan tensen yg gler tol.. sbb tu start kat atas tu ayat syahdu jer.. dari akuh nak citer pasal tension, kluar la citer2 laen.. hahahaha, baru betol bercerita.. lgpon, ni blog akuh, so lantak la nak citer pe kn.. hahahahaha (^_^) relax2, jgn hangin.. akuh sebenarnyer ngah buntu nih.. akuh kan skang ngah wat Diploma in Biotechnology.. akuh ingt nak sambung degree pas graduate t tp akuh x taw nak sambung katner.. spe2 yg bce ni tlg la.. suggest kat akuh 'U' yg bgus sket utk akuh wat degree biotech.. akuh xnk smbung kat kolej akuh.. x mmpu nak tggung.. hee^^ law ade korg bg la link skali k.. t aq survey2, pape pon thanx la suggest lpas korg bce cite2 yg annoying nih.. ^^


akuh berkenan dgn 'U' nih.. ^^
kalau diberi peluang, akuh nak wat Phd kat sini..

Tuesday, August 17, 2010

Biler Kenyang + Senak = Bengong.. #rse mood jiwang.. ^_^

Hello peeps..

akuh rse akuh xpernh nmpak org post kat blog sampai 3x kat blog..
akuh jadi org 1st yg wat kot.. hee^^
"perasan la lu jepp" <== akuh suke ngalan diri sendiri..
bak kate org, kate org la bkn kate akuh.. hehe ^-^
kalau kite asek mengalan diri sendiri, dalam maksud laennyer,
ngalan tu bkn ngutuk diri sendiri, mcm menasihat diri sendiri,
kite ni dikire sbgai org yg teratur la.. <== yeke ni?
akuh ni bkn nak bgga tetibe nih.. hee^^
mcm x caye, coz akuh x ler teratur sgt idup nih..
dah2, berbalik pada citer asal..
apsal akuh ni tetibe rajin nak menaip pagi2 bute nih? ^_^
sebenarnyer saje jer nak bnykkn post..
hahahahahahaha ~~
x munascotland pnyer alasan..


rutin setiap jam akuh melayan fesbuk yg xtaw la ade ape..
mcm da boring, tp tetap nak nengok..
walaupon xder org komen, bukak gak fesbuk tuh..
ape kejadahnyer ade kat fesbuk da..
harapkan kawan bebnyak sorg pon x komen..
(akibat law da boring, fesbuk yg x idup tu pon akuh nak marah..) ^^
da boring2 td akuh update la hp akuh..
ntah mcm mne ntah, akuh leyh terlelap..
nak taw akuh leyh mmpi per?
akuh mimpi akuh kene pancing..!!
mata kail dier punyer la besar gaban..
sangkut kat sluar akuh lak tuh..
kene tarik ke langit dgn laju lak tuh..
tetibe akuh tersedar dari tido..
cendol (nickname housemate akuh) pelawa akuh makan..
akuh yg blur2 tros ngok hp, hp akuh da x plug kat laptop?!
ader sblah bantal, laptop akuh lak de bwh katil..
plik tak? serius akuh x ingt pape..
musykil gler..
tanpa pikir pnjg, akuh keluar bilik, g mkn la..
akuh x nmpk pon kelibat khai (housemate@pembekal makanan akuh)..
cendol ckp dier kluar g umah membe dier..
lantak la, perot pon da menyanyi, akuh pon melantak la..
akuh nak bgtaw ni, mybe menu sahur akuh xberubah la..
law berubah pon mybe sehari dua je..
korg nak taw x ape menunyer?
Kentucky Fried Chicken@KFC la jepp..
hahahahahhahahaha..
jgn jeles ye tuan puan sekalian..
khai keje kfc, so kdg2, tp bkn kdg2 aku rse..
setiap ari akuh suh bwk blk mknan sket..
so, tu la menu sahur akuh,..
law kekalkn hari2, maw besar bdn akuh.. ^^
ari ni akuh makan zinger+burger kecik sebijik..
akuh lupe name burger tuh..
serius senak perot akuh, tp kenyang gaban la..
tp xder air, tekak ni da tersumbat lak tuh..
terpaksa la turun ke restoran berdekatan..
berbekalkan air milo ais, keadaan mnjadi stabil..
relax2 ngok overhaulin kat tv,
cendol ckp dier x abes mkn twister..
bkn setengh tp bnyk lg la,akuh rse dier baru sekali telan kot..
akuh pon sambut la twister tu..
x sgka abes twister tu akuh mkn..
serius kenyang gaban..!!
akuh ingt nak amek la gambar, tp da abes da burger2 kne lantak2 dgn machine2 dlm umah akuh nih..
(sory la brader2, terpanggil korg machine..) ^_^
yg akuh dpt amek gmbr plastik sampah sisa akuh.. ~~
tp akuh selitkan la gmbr2 sume bende brkaitan dgn kfc..



(amaran, jgn nengok time puasa, alamatnyer nnti korg x puase le, akuh yg dpt dosa nanti..) ^^





akuh tetibe tangkap jiwang lak pas dgr lagu2 kat page akuh nih..
pastu per lagi, berkumandang la lagu yg lg jiwang..
da mcm org putus cinta da jdnyer.. ^_^
tp seius la, akuh teringat blk kisah2 cinta monyet akuh..
hahahahahahaha..
ex2 akuh pon ade yg da jd milik org laen..
ade yg solo, tp x available..
dulu, housemate lame akuh ade bagitau..
"kalau ko masih sayang, kau rujuk la blk"
die leyh ckp mybe de yg msih sygkn akuh lg..
mmg la diorg sygkn akuh, tp syg sbgai kwn je la kn..
akuh tergelak bler pikir2 blk..
haish, nape la time2 mcm ni akuh nak emo lak nih..
tp nak dijadikan citer tuk post nih..
akuh nak bgtaw la, akuh pon de simpan sket la prasaan mse lalu..
cewah, dalam hati ade taman la jepp!! ^_^
akuh still terpikir sorg nih..
aduih, makan dalam la weyh..
ni leyh parah nih law tetibe dier ckp kat akuh yg dier da berpunyer..
hahahahahahaha ^_^
akuh mnx pendapat skit la kat semua yg perihatin bace post nih..

- ape akuh patot wat tuk hilangkan perasaan ni dan cari org laen pada mase depan..?

- patot ker akuh luahkan kat seorg nih supaya semua beban2 tu hilang?(beban ke)

- patot ke akuh request dier jd teman sehidup akuh?(semati tu pikir nanti^^)

- patot ker akuh abeskan duet elaun akuh tuk bercuti sakan mase cuti sem nanti?

- patot ke akuh terus layan perasaan ni?


ape yg sepatotnyer ek?
pade yg perihatin tuh, bnyk2 time kaseh le akuh ucapkan k..
akuh da xder tempat meluah perasaan da..
(jiwang karat la jepp nih..!!)
hahahahahahaha..
k la, menaip pnjg2 ni mcm ler org nak bace sgt kan.. ^_^
sekian2.. ~~

Monday, August 16, 2010

Puasa Oh Puasa..

Baru je post td, ni nak post lg.. ngengade aq ni ek.. ~~ akuh lupe nak cakap skang ni da bulan puase.. (tp law x cakap pon sume org taw kan). Selamat berpuasa kpd semua kwn2 yg mengenali dan yg membaca ye.. ^^ "kecoh la lu mat!" <== (ayat untuk akuh, so yg len jgn terase k..) -__-



Law ikutkan, da msuk hari ke-6 puase, teringat lak akuh.. ari mggu yg lpas mase akuh balik tuk berbuke ngan family.. best tul berbuka ramai2 mcm tu.. (sbnrnyer best gler coz akuh x kluar duet pon.. ^_^) hahahahaha.. tetibe akuh rindu nak berbuka dgn adek akuh.. dier x puase pon, bese la bdak2.. tp dier pnyer action, mak aih, akuh pon kalah.. ^^ time round2 kat bazar dgn family akuh tuh, adek akuh ni bleyh la control macho yg dier puase.. bile naek kete, tros bukak plastik mkn.. leyh perlawa akuh makan lak tuh.. sabar je la jepp, haa, jepp ni ayat baru akuh blaja dari housemate akuh.. ala, lebih kurang macam bahaskn diri sendiri la.. (phm x? xphm, lu pikir sendiri la k jepp..) hahahahahaha..

dah2, tu citer 2 ari lepas... citer arininyer lak.. adeh, akuh leyh terlena sampai tengah hari.. da x dtg lab pg td (sbnrnyer mmg mls.. ^^) weyh2, jgn bgtaw miss. erina k.. sy syg miss. erina (~_~) akuh sbnrnyer da bgun, tp serius mls nak g.. hee~~ btw, dipendekkn citer, ptg ni akuh de kelas lagi.. akuh da bgun da, siap mesej azfar lg.. biler nak g mandi, tetibe lak der 1 anasir yg dtg dari mne ntah.. ^^ mndai2 je akuh nih, xder anasir pon, bulan pose nih, xbek merepek.. sebenarnyer perot akuh memulas2, saham lak mcm dlm tv tuh.. kejap naek, kejap turun, hahahahahaha.. ^o^ dijadikan citer, akuh x g kelas lak ptg tuh.. sory la sir kenny, kalau sy bg alasan mcm ni, msti sir x caye.. bukti pon da lupus dlm lubang jmban da.. ^_^ 1 ari ni akuh x kmne2 ler jwbnyer..

Ptot la rumah akuh gelap.. rupenye da kul 7.. sedap melayan movie "inglourious basterd" smpai akuh lupe da kul 7.. umah da gelap pon lupe.. kan da lupe nak g bazar, lgpon cmne nak g bazar law da hujan lebat giler ni.. mkn pecel lele lg la jwbnyer.. post ni ptotnyer akuh post sebelum berbuke td, tp da nak berbuka, terlupe klik post.. hahahahaha.. weyh, tnyer sket, law org berbuka tp lupe niat tu ape hukumnyer ek? batal ea pose dier.. tp bkn akuh la k.. akuh niat kot td.. hik3.. xcye? amek nih..


simpan doa ni jepp.. hee^^ mlm ni akuh x dpt kerjakan tarawih seperti selalu coz terover air dlm bdn.. kembung perot meyh.. terperap ler akuh dlm bilik abeskan post ni.. hahahahaha.. k lah jepp, akuh pon da xder isi da, td lpe wat peta minda sblum wat karangan nih.. hehe~~ chow jepp..


Entah la..

Hello2..
rsenyer da lame bebeno akuh x bukak blok akuh nih..
bak kate cik tiara, "blog ko da berhabuk da"..
tp akuh x nampak pon habuk tuh.. hee^^
serius gler la, ni 1st post utk 2010..!!
hahahahaha^^
tahun ni akuh bz dgn facebook jer..
akuh pon xtaw la ape kuase facebook uh..serius akuh leka law da bukak fb..
ntah pape la..
akuh pon sebenarnyer malas nak menaip dah..
hahahaha..
coz xtaw nak citer per..
ni sbgai pembuka tirai kot..!!
hahahahaha..

pape pon, akuh selitkan video nih tok korang..
akuh da lame gak mencari video nih, sekali mamat post kat wall fb dier, pe lg..
tros akuh download la.. ^^ layannnnn.. ^^
tp kan, lyn je la dgn muzik page akuh nih..
akuh malas nak delete lagu page nih..^^
ala, korg leyh cari video nih, kan de name pnyenyi dier.. ^^


video

Saturday, December 5, 2009

17 Signs You Love Someone (same as me~~)

SEVENTEEN:
You look at their profile constantly.


SIXTEEN:
When you're on the phone with them late
at night and they hang up, you still
miss them even when it was just two
minutes ago.


FIFTEEN:
You read their Texts and Ims Over and
over again.


FOURTEEN:
You walk really slow when you're with
them.


THIRTEEN:
You feel shy whenever they're around.


ELEVEN:
When you think about them, your heart
beats faster but slower at the same
time.


TEN:
You smile when you hear their voice.


NINE:
When you look at them, you can't see
the
other people around you, you just see
him/her.


EIGHT:
You start listening to slow songs while
thinking about them.


SEVEN
:
They're all you think about.


SIX:
You get high just from their scent..


FIVE:
You realize you're always smiling when
you're looking at them.


FOUR:
You would do anything for them!


THREE:
While reading this, there was one
person
on your mind this whole time.


TWO:
You were so busy thinking about that
person, you didnt notice number twelve
was missing


ONE:
You just scrolled up to check & are now
silently laughing at yourself.